Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zgospel

    őstag

    válasz diegho #214000 üzenetére

    Bocs de én nem értem. Ha csak azért cserélnéd, mert meguntad, több extra kell, vagy bármi érzelmi indok mentén akkor oké, nincs több kérdésem és tárgytalan a hozzászólásom további része.

    Viszont racionális okok mentén mi értelme a cserének? A leírt használat a 80% országút miatt meg annyira kímélőnek hangzik, hogy nem is értem az aggodalom okát. Az én autómban van 350 ezer km és soha meg sem fordul a fejemben, hogy valahova nem érnék vele oda. Apám dízel Ceedjében van 500 ezer ami Bp-n futott taxiként ennyit és a legdurvább beavatkozás egy kuplungcsere volt meg egy DPF mosás.
    A tiédben van 150 ezer km, ami lóf.sz. Mi a félelem oka? :U Ismert autó, ismert előélet, ha rendesen karban tartottad akkor nem tudom mitől kéne tartani. Ha egy ketyegő bomba IS220d lenne akkor azt mondom értem.

    7 millióból pedig ha tegyük fel hogy beüt a szar és valamilyen okból kifolyólag óriási problémája keletkezik még mindig többször rendbe tudod rakni ezt, mintsem venni valami ismeretlen előéletű autót, amire aztán el lehet kezdésből költeni 500 ezret kopó dolgokra simán ha épp úgy van.

    A lakást ki tudnád adni, közjegyző előtt kell nyilatkoztatot aláíratni a bérlővel a kiköltözéssel kapcsolatban, de ha el is adod kb a legrosszabb pénzügyi döntés belőle autót venni, pláne szalonból.
    Nem tudom milyen lakás és mennyit ér, de tegyük fel 30 millióért eladod, berakod szeptemberben lejáró DKJ-be, és durván származna belőle 1.5 millió Ft haszon. Amiből szintén a Leont ha kell igen alaposan gatyába lehet rázni bármilyen hiba esetén.

    De ne érts félre, ha ez hobbi és/vagy érzelmi kérdés, meguntad, jobban felszerelt kéne, szebb kéne, stb, akkor nincs miről beszélni, bármit megvehetsz, a te pénzed. Én úgy érzem a nézegetett típusok alapján, hogy ez inkább a racionális kérdéskör felé hajlik nálad, mert egy Suzukiban vagy Golfban nem sok érzelmet látok. Persze kinek mi.

    https://www.flickr.com/photos/zpapa/

Új hozzászólás Aktív témák