Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tothgera30

    Ármester

    válasz phaet0n #189009 üzenetére

    Azért ezek erős kijelentések, megalapozatlanul. Tények: Három esetben kerestem meg, elsőben egy túlárazott mk3 Focus kombi ügyében, ott telefonban sem említette hogy törve volt, így háromszáz km utazás után derült ki hogy fél oldala le volt darálva. Persze, kinek mi a roncs. De egy akkor öt éves, majdnem három millás autónál ez minden szempontból problémás. Második esetben egy barátom nézett nála egy Polo-t, ott arrogáns, lekezelő volt, sokszor említve csak ez-azt kell kicserélni, lekenni, stb. Bár nem akarta rátukmálni az autót, de árban feljebb volt mint azt állapota alapján ítélném (és ezt sok esetben észrevettem). Harmadiknál pedig szintén elmentünk, bár nem sok sikerrel, ott pedig csak alkalmazottak voltak, akiknek fingjuk nem volt hogy mit/miért, és hogy a főnök engedi-e.

    Egy szó mint száz, helyén kell kezelni a dolgokat. Nem mondom hogy nincs nála tökéletes vétel, de azt is át kell szűrni a rostán hogy óriási a hype körülötte.

    Másrészt én eléggé a gyárias, hibamentes, megkímélt autók felé hajlok. Értem én hogy az a kínálat teteje, és azon a kereskedő nem fogna sokat.

    "A pokol nem hely, hanem állapot"

Új hozzászólás Aktív témák