Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AmunRa

    aktív tag

    válasz kisza25 #175000 üzenetére

    Köszi a sok tippet! :)

    Dacia nem tetszik külsőre, belsőre sem. Normális motorral drága. Rio , i20 meg valószínűleg kicsi nekünk. Az idősebb gyerekem 180 cm körül van 15 évesen. :D Kell hátul is a hely. Te is az S-Crosst mondod? Néztem a fogyasztását is a Tipohoz képest, és kb. csak fél liter.
    Ami még fura volt, hogy a Sedan, meg az 5 ajtós között van 50 kg eltérés az 5 ajtós javára, és kisebb az üzemanyag tartály is. Mit soproltak le még a Sedanból? Az állítható ülés, meg mintha az ajtó borítása is más volna. A full fapad Tipo fehéren nem tetszett, ott még a metálra is fizetni kellene, S Cross meg tetszik fehéren is.
    Pest melletti kisvárosban élek, és pestre (11.ker) járok dolgozni. Hungárián bumlizok ki az M3-ig Olyan távban 1/3 Budapest, és 2/3 országút.

    Duster, ha úgy felszereled mint a többit, meg van egy rendes motor még drágább. Holnap megnézem a suzukit meg a fiatot újra.

    (#175001) focvis: Csak az full fadpadost vennénk. Az 1,4 csak magasabb felszereltséggel elérhető, annyit már nem szeretnék új autóra költeni. Vitarától jobban tetszik, talán a Tipotól is. Ha azokat nézem amikben gondolkodtam. Igen az értékét is jobban tartja több a gari mindenre. Átrozsdásodás, és a fő elemekre is. Szervize is olcsobb talán.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák