Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tboldi

    nagyúr

    válasz Pttypang #221024 üzenetére

    Kisautó, a legtöbbet alapmotorral és alapfelszereltséggel vásárolták újonnan is.

    Ez egy szerelemautó az egész családnak, imádjuk, hogy ritka és különleges, kitűnik a tucat VW-k meg Opelek közül. Az első csak “véletlenül” lett, avagy nem kifejezetten ilyet kerestünk, sokáig eszünkbe sem jutott a Lancia en bloc, meg nem is dízelt szerettünk volna, de nagyon megszerettük, és amikor több mint egy évvel a baleset után felbukkant a második, ami a színét leszámítva pontosan ugyanaz a konfig, muszáj volt azonnal lecsapnunk rá, bármilyen állapotban is van. :D
    Műszakilag egyben van egyébként, csupán 82k km-t futott, inkább csak nem megfelelő használatból vagy oda nem figyelésből eredő hibákkal volt/van tele.

    Amúgy én nem tartom megbízhatatlannak vagy betegágynak, semmivel nincs vele több gond, mint egy másik random 17 éves autóval. Meg hát a kasztni alatt ez egy 2-es Punto, rettentő egyszerű technika.

    Mi (illetve főként anyum, de én is el szoktam kunyerálni) városban nyúzzuk a dízelt, de egyrészt ebben még nincs részecskeszűrő, másrészt azért havonta beiktatunk egy-egy hosszabb utat is, ma ebéd után pl. Pozsonyba készülünk vele, így nem gáz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák