Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • F-ECT$

    titán

    A sztori csak az ismétlés kedvéért: család, egyelőre 3 fő, később lehetséges 2-ik gyerekkel bővülve, évi 15000 km-re, jól pakolható autót keres 5M körül, de nagyon max 6M-ig. (Új - 3 év között.)

    Első terepszemlénk a Fordnál volt, néztünk S-Maxot, Mondeo kombit, C-Max-ot és Focus kombit. Az első kettőt egy picit nagynak találtuk, főleg, hogy a használat felében egyedül ülnék benne. A Focus és C-Max közül ez utóbbi tűnt szimpatikusabbnak: magasabb üléspozíció, jobban pakolhatónak tűnő csomagtér, és hátul se éreztem magam úgy, mint akit bezártak egy szűk lyukba.

    A használat miatt főleg benzinesben gondolkozok, az 1.6 szívót gyengének érezném bele, így a 2 jelölt az 1.0 EcoBoost és az 1.5 EcoBoost. Az előbbiről jókat írnak, de vajon elég ehhez a kasztnihoz, vagy inkább próbáljuk az árba az 1.5-öt bepréselni?

    Illetve milyen C-Max-hoz hasonló méretű / árú családi egyterűket érdemes még megnézni (a kombik egyelőre kicsit kikerültek a látótérből). Verso jut eszembe, mi van még? (Francia nem kell, és Opel sem.)

    [ Szerkesztve ]

    Dive ever, work never.

Új hozzászólás Aktív témák