Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • roberto211

    őstag

    válasz tresh #111043 üzenetére

    Mert 130nal F astrabol te tuti biztos vagy ,hogy kiszáll az ember nem ,? Mert szerintem nem.

    Azert ennyire ne túlozzunk.

    Az,hogy mikor beül valaki swiftbe s mit érez az Ő dolga ez egyenfuggo. Mas meg a rozsdahalmaz füstölgő 3as golfban érzi ezt meg a 100+ eves II es golfban ez mar mas dolog nem ? Pöfög röfög,beszakítja az ablakot a kalyhacsőből kijövő hang cserébe nem is megy.

    Ebben egyetértünk 150-200ert valami Tescós robogót vagy elektromos rollert vegyen az ember ne autót.

    Nem veszi senki magára csak tény h tudni kell határait de a ló masik oldalára se essünk at.

    Mondjuk hiába van swiftem 94-95os ga/gl ben en sem ülnék bele azokat nem is nézegettem mikor vettem.

    De attol h merev(ebb) az F astra kasztnija ez meg nem azt jelenti ,hogy ha 120al megy vele az ember abból feltétlenül ki is fog szállni.

    De részemről téma lezárva.

    2 es Swift meg mar valóban mas. Anyámnak ilyen van 2006os. 1.5 vvt megy is ha kell jo törése van , minden van benne ami kell. Meg az is ami nem kell.

    Amúgy en azt vettem észre hogy Swift es Swift között van különbség (régi ). Pld anyám mikor tanult régen vezetni kezdesnek vettünk neki egy 94es gl swiftet. Abban tényleg 100nal olyan volt mintha 160nal mentünk volna minimum. Hangos volt stb. De enyémben (ez ugye 200 utáni ) valahogy nem érezni annyira a 90et mint abban. Meg 120nal se. 140tol mar érezni azert rendesen a sebességet meg mivel a csapotthatuakba nincs elől stabrud ezért valóban a kormányzás is neccesebb de meglehet szokni mindent.

    [ Szerkesztve ]

    Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max

Új hozzászólás Aktív témák