Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dany007

    veterán

    válasz nyogo83 #81983 üzenetére

    Eszembe nem jut dízelt venni. Egy pár napig halványan elgondolkoztam rajta, de aztán gyorsan lebeszéltek.
    Mondeo Mk3 benzines. 1.8 vagy 2.0.

    @mokus1:

    Ezért írtam "ha" ismernénk az autó előéletét. Ugye ezért jó ha van számla pl az alkatrészcserékről. Vagy épp annak tudatában lenni, hogy xy alkatrész még sose lett cserélve. Aztán onnan már lehet kb-ra tippelni.

    "Egyébként szerintem ha teheted vegyél magadnak egy olyan autót ami nagyon tetszik minden megvan benne ami tetszik olyan amilyennek elképzeled és tartsd meg 10 évig."

    Mocskosul ez a terv! :R Ezért is váltottam az Mk2 Mondeoról Mk3-ra ha összejön... Sokat agyaltunk a dolgon és arra jutottunk, hogy hosszútávra tervezünk. Elég zűrzavaros és stresszes ez az egész még így is, hogy megbízható, hozzáértő ismerős keresi az autót... nem akarom mostanában újra eljátszani ezt...
    10 év annyi biztos. Ezért is próbálom a lehető legkisebbre szorítani a bukta esélyét. Máramennyire az erőforrásainkból (anyagi + kapcsolati tőke) kitelik.

    @Stafni:

    Hát ezt meg nem mondom neked, most nem ugrik be. De szvsz nem az amelyikre te gondolsz. Ez egy Vp-i kereskedés volt.

    @tomi-ka:

    Hogy a fenébe kaptad meg ilyen olcsón? :o 850k körül még csak minimál felszereltségű 1.8-as 2001-2002-eseket találtam.
    Ja, mondjuk most látom te dízelben játszol. Hát igen, valamiért azok sokkal olcsóbbak. De benzinesben a 2001-2002-esek mennek olyan 800 és 1,2 között. Néha néha beesik 1-1 2003-2004-es is. Jó, mondjuk pont most láttam egy 2005-öst is 8-900 környékén (fejből nem emlékszem), de abban nincs bizodalmam.
    Egyébként furcsa, de a dízelek jóval olcsóbbak. Gondolom talán a magasabb fenntartási költség miatt.

    Egyébként nekem is sokkal jobban tetszik a FL utáni Mondeo. Külsőleg és belsőleg is. Az az újfajta sonys rádió igen komoly. Sokkal jobb mint a korábbi 90-es évekből maradt gagyi... Nem is értem. Abszolút nem illik a középkoznolhoz, mégis benne hagyták... u.a.-t amit a 97-es Mondeoban is használtak....
    Szal na, ahogy néztem benzinesbe 2004 utáni 1,5 milla fölött... legalábbis az olyan amit már érdemes megnézni.

    @Mr.Grincs:

    Hát hajrá. Meg kell nézni, aztán megkérdezni mennyit enged a feléből. :D
    A 2.5-ös komolynak tűnik. És igen olcsó az már a szép Sony-s lejátszóval van! :) Bejövős!

    Van fent egy - asszem - halászteleki Mondeo 730-ért. Benzines 2.0-s. Na arról tudok infót ha esetleg érdekel, ismerős már megnézte nekem. Bár nem túl pozitív, de attól még valaki bepróbálkozhat hátha.

    @(#81998) DeFranco:

    Az igen! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák