Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cheesy

    őstag

    Kicsit megkeseredett a szánk íze, mert nem hoztk még haza az autót.
    A tulaj holnap 11-re foglalt időpontot a helyi ocsmányirodában, előtte megcsinálja az eredetiségvizsgálatot, törzskönyvet, egyéb papírokat. Biztosítással is foglalkozik, így a K&H-nál meg is kötöttük ott helyben. (1 évre 16k, nem vészes)
    De hogy ne maradjunk csámcsognivaló nélkül (neduddki: felkészül, visít, röhög)
    - cégé az autó
    - 4 hónapja áll az autó, ki van vonva ideiglenesen a forgalomból (így nem kell utána fizetni a cégautó adót, ha jól értelmeztem)
    - tulajdoni jogviszony alakulása az elejétől: magánszemély (hölgy) --> valamelyik Hyundai márkakereskedés (beszámították egy új autóba) --> jelenlegi tulaj cége --> mi (valamiért ez a cégről-cégre dolog a lopott vagy nem tiszta forrásból származó autók visszakövethetetlenségét juttatta eszünkbe), magyarán akitől vesszük, kb. 4,5 hónapja tulajdonosa hivatalosan az autónak.

    Ami pozitív, nem ezt, hanem a jelenlegi 2008-as kombi Audijukat használták a fiai, ez fel lett újítva és le lett támasztva kb.

    Úgyhogy végül nagy agyalás után arra jutottunk apámmal, hogy ha műszakilag rendben az autó (márpedig most nagyon úgy tűnik), készül róla egy hivatalos eredetiségvizsga és törzskönyve is lesz, akkor telibesz*rjuk. Onnantól tiszta az autó. Holnap lehet elmegy a volt tulajjal a hercehurcára és délelőtt átmegyek vele és elhozzuk. Ha nem jön össze az időpont az eredetiségvizsgára, akkor hétfő lesz belőle.
    A volt tulaj azt mondta felőle elhozhatjuk és mi is végigcsinálhatjuk, de úgy döntöttünk, hogy megelőlegezünk neki egy nagy adag bizalmat. Aztán majd kiderül jól tettük-e.
    Azért én kacérkodok a gondolattal, hogy miután lezajlott minden, külön csináltatok egy független helyen egy eredetiségvizsgát.

    www.vakbelmutet.hu

Új hozzászólás Aktív témák