Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BigBlackDog

    veterán

    válasz gyenesmartin #171030 üzenetére

    Ha automata kell, akkor én nem találtam nagy választékot 5.5M Huf alatt.

    Suzukik terén nagyjából körbejártam a témát;
    Swift GLX 1.2 CVT - ~4.4M Huf - júniusban érkezne (Csepelre talán érkezőben van egy ásványszürek is, ha jól rémlik)
    Swift GLX 1.0 hagyományos hat sebességes automatával - ~4.8M Huf körül lenne, szintén leghamarabb júniusra tudták ígérni az átvételt
    Baleno GL+ 1.2 CVT - ~3.8M Huf körül szerintem elhozható, de azért itt jóval alacsonyabb a felszereltség, mint a GLX Swiftnél
    Baleno GLX 1.0 hatos automatával - ~5.2M Huf

    Illetve még a Vitara-S-Cross vonalon mozognék. Itt a nagyobb kasztni miatt már csak az 1.4T motorosokat venném számításba. Mindkettő esetén kb. 5.2M Huf lenne a GL+ felszereltség (talán az S-Cross kicsivel többet ad ezen a szinten) és 1.4T S-Cross esetén nekem márciusi átvételt tudtak ígérni több szalonban is.

    Amit még sikerült megtudnom, hogy az 1.0T és az 1.4T mellé más automata váltót szerelnek. Mindkettő hagyományos, hatsebességes automata, de a kisebb motorhoz szereltnek a maximális nyomatéka csak 160 nm, emiatt a motor is le van fojtva 170 nm-ről 160 nm-re. Továbbá, ahogy olvastam több beszámolót is, az 1.0T automatája azért lassabban vált, mint a nagytesóhoz szerelt automata (aminek talán 450 nm a maximális nyomatéka, így az 1.4T 220 nm-es csúcsnyomatéka nem terheli túl egyáltalán).

    Ahogy látom, elég sok szalon tart készleten automata Vitarát és S-Crosst. Ha találsz valahol olyan típust-összeállítást-színt, ami tetszik Neked, akkor értelemszerűen le lehet rövidíteni az átvételre várakozást. Én egyébként 1.4T GL+ S-Crosst vennék hatos automatával.

    Még talán Opel Corsákat láttam 90 lovas 1.4 szívóval 4M Huf körül hagyományos automatával, de őszintén szólva nem tudott megfogni az az ajánlat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák