Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz bandus #196046 üzenetére

    Kíváncsi vagyok a tapasztalataidra, de a Kodiaq és új oktáv lefelé lóg ki minőségérzetben a márkából (remegés, zörgés). 508 sem egy C5 Aircross, de 17es kerékkel még élhetőnek tűnik.

    rasotamas: Akkor hagyjuk...
    H4 az az a 2 izzószálas istencsapása, amit egyes gyártók mai napig tesznek autókba - a robogók helyett. 2*1100lumen(sok szórt fénnyel, 1,3%-os lejtéssel), refivel 2*1600. Egy normális világítás 2*1500 lumen 1% lejtéssel, refinél 4*1500 lumen. Szemmel láthatóan sokkal jobban világít a legtöbb H7/H11/HIR2/stb fényforrás.
    Az automata mert csak, vagy mi a fő oka? Ha szarul vált a delikvens, attól jobb a robotizált. Sőt, szerinted 10/10-re megmondanád milyen váltó van egy autóban? :)
    De ha robotizált nem pálya (2 kuplungosak sem?) akkor melyik rendszerűeket nézitek?

    Szerk: Ja a félautomata ablakemelő az az, amire ráírják hogy AUTO, majd lefelé egy érintésre lemegy, felfelé folyamatosan kell húzni. Korábban ez nekem nem volt meg, mikor nejemneknkerestünk autókat, és ez első körben mind japán volt, mindnél így működött. Biztos van más gyártó is aki ezt csinálja, de ez max félautomata.
    Egy hónapig nézegettünk élőben, teszteket, videókat, kerestem normális Splasht, ami érezhetően igényesebb a Swiftnél(nem nehéz, sőt ;] ), képeken be is jött neki. Majd beleült. Tizenévig hozzászokott a kellemes apróságokhoz, jó üléshez, könyöklőhöz, stb, aztán nem vette be a pocija ezt. Másfélhónap kutatás az ablakon kidobva...

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ:új Bryton Gardia radar 32k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák