Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Viperator

    őstag

    HELP!

    Kis segítség, mi a teendő, hogy megtegyem az első lépést? (azaz feljelenteni, kártérítést követelni)

    Probléma: rossz benzin miatt elromlott a kocsim. :W Előtte nem volt semmi baja, töltés után ment tönkre. A benzin színe olyan volt, mint a kávéé, meg szemcsések is (a szerelő szétszedte, átnézte, a benzint két kannába tett félre /esetleges laborvizsgálatok miatt/, stb., rendelt benzinpumpát, ami nem olcsó). Tavaly januárban volt műszakin, kipufogóvizsgálat szerint a gyári értékek alatt jöttek ki az eredmények (még előtte is a gyári értékek alatt jöttek). A blokk megvan!

    Történet: Győrben az egyik kedvenc kúton szoktam venni benzint, karácsonykor telitöltöttem, úgy mentem Erdélybe és visszafele Szolnok közelében (most nem írom le a településnek a nevét) mentem a "kedvenc" kúthoz újra tölteni, mert kevés volt (kb 15 liter). Lakásunk előtt megálltam (de nem szabályosan parkolva), hogy tudjuk kipakolni a táskákat, stb. és utána akartam rendesen parkolni, nem akart beindulni a kocsi. Tolva tettünk a parkolóhelyre. Az a lényeg, hogy a lakásig sikerült eljutni.

    Egyik érdekesség: volt benne még kb 15 liter benzin és így tudtunk hazajönni! Miután elfogyott a jó benzin, megkapta a rosszat és így romlott el az autó (szerelő szerint és egyetértek vele).

    Másik érdekesség: megnéztem a blokkokat (a kedvencét és a másik "kedvenc"-ét is), a kedvenc kútnak van neve és maga a cég neve is ugyanaz, a másik "kedvenc" kút a kedvenc kút nevet viselt, de a cég neve teljesen más volt! :((

    Nagyon köszönöm a segítséget!

    "Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt." - George Orwell

Új hozzászólás Aktív témák