Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bdanyy

    addikt

    Az a rész, hogy az igényeknek tökéletesen megfeleljen az autó, az nem igazán megy nekem :D Nem is nagyon létezik olyan.
    Valami olyan kéne ami elől nagyon nagy és kényelmes, de bírja néha a budapesti belvárost (meg legyen esély vele parkolni szűk mélygarázsban, utcán stb) illetve a nyaralást, nagyobb cuccok szállítását. Illetve túl sokszor akadok fent :D

    Most főleg azért használok váltogatva 2 autót, mert a másik családtagé, csak nem használja jelenleg, eladni viszont szintén nem szeretné, mert ennek ismert az előélete.
    Egyébként én is a sajátomon az utóbbi kb 4 évben szinte mindent megcsináltattam:
    kuplung, kipufogó, futómű, teljes hátsó fék, vezérlés, új gumik, rozsda rendbetétele, beázó ajtók helyrepofozása, levert olajteknő, meg ami még nem jut eszembe.
    A másik kocsin meg sokkal fájdalmasabb volt első körben a nagynyomású majd a befecskendezők cseréje, de ott is vezérlés plusz új gumik szintén.

    Mindig úgy vagyunk, hogyha már ennyi dolog helyre lett pofozva, akkor már le kéne autózni , még ha biztos nem ilyet vennék most, akkor is. Összességében nem bántam meg a sajátomat, de 10+ éve vettem, most már mások az igények mint első autónál. Túl nagy értékűt nem szerettem volna, de valszeg egy gyengébb motor vagy rosszabb felszereltség esetén nem is tartom eddig meg.

    "Jó" áron meg szinte csak dízelek vannak, de nincsen kedvem mégegyszer a plusz fél órás körökhöz, ha épp az utolsó kmen kezd rá a regenerálásra, meg nézni, hogy már az M0-n vagyok de nem melegedett be a víz se.

    [ Szerkesztve ]

    http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt

Új hozzászólás Aktív témák