Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TrollBalint

    addikt

    Sziasztok,

    mik a vélemények a 2014-2015-ös Mazda 6-ról? Nagyon úgy néz ki, hogy el fogjuk adni a jelenlegi autónkat és helyette valami másikat venni. Egyelőre ezek a Mazdák tetszenek a legjobban. Esetleg valami alternatíva helyette?
    Nálunk az autózás évi 8-9000 km-t jelent, aminek 95-98%-a autópálya/autóút. Városban csak bevásárlásra használjuk, vagy ha feltétlenül muszáj kocsival közlekedni (Budapest) és BKV-val nem tudjuk megoldani.
    Alapvetően benzin párti vagyok, de mivel jellemzően az autózásaink úgy néznek ki, hogy havi 1-2 alkalommal megyünk rokonokhoz / barátokhoz és az legalább 100 km-t jelent, így nem zárkozom el a dízeltől sem. És az Insigniához hasonlóan valami szép nagy kényelmes autót szeretnék, ami jó hosszú utazásokra. Szeretnék minél fiatalabbat, modernebbet. Nagyon pozítivan értékelem, ha tudja az Android Autot. (azt hiszem más kívánságom nincsen, legyen megbízható :) )

    Úgyanitt, tudnátok mondani egy kb. árat a jelenlegi autónkra? 2014-es Opel Insignia, benzines 1,6 turbo. Tavaly vettük, mi vagyunk a harmadik tulaj, az első tulaj az Holland volt, 2018-ban lett behozva Magyarországra ~160-170.000 km-rel, most van benne 195.000. Tavaly év folyamán cserélve lett az aksi, új, gyári aksira, mind a 4 gyújtótrafó és a gyerták is. Jelenleg a nyomás a 2-es dugattyúba felére esett vissza, úgy hogy most áll egy darabig, de ezt tervezzük megcsináltatni és utána adnánk el. Ezen felül nincsen semmi általam ismert hibája.

    https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

Új hozzászólás Aktív témák