Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lenry

    félisten

    ehh...
    itt hagylak titeket néhány órára (megnéztem egy elég patikaállapotú dízel Passatot), és egymás torkának ugrotok.
    ne rajtam vesszetek össze, álmatlanul forgolódnék tőle.

    összefoglalok, hátha jobban megértitek, hogy pontosan mit miért akarok, meg lenyugodnak a kedélyek.
    szóval: az autóválasztás tetszik vagy sem, érzelmi dolog, aztán embere válogatja, hogy mennyire képes erre a józan eszét rákényszeríteni. én eléggé ismerem magamat, ahhoz, hogy tudjam, hogy hiába tudom, hogy esetleg baromi jó egy 1.4-es Yaris, ettől még nem tetszik. hiába racionálisabb választás tudomisén: egy Corsa, attól még nem fogok rá kiadni egy vagyont (soha életemben nem láttam egyszerre ennyi pénzt, nem hogy birtokoltam volna, és a tizedét nem adtam még egyszerre semmiért), mert a következő sok évben ott maradna a tüske amikor ránézek, hogy "bazmeg, én nem ezt akartam".

    nem most kezdtem autót keresni. amióta kitaláltam, hogy lerakom a jogsit, azóta nézegetek autót. rengeteg cikket olvastam el, néztem meg, hasonlítottam össze, nyálaztam át a népítéletet, stb, stb, és a végeredmény az lett, hogy a VW TDI motorja jó. keveset fogyaszt, némi törődéssel a világból kimegy.
    csodás, ez kell, mibe rakták?
    végignéztem a kocsikat, amibe szerelték, leszűrtem azt, ami tetszik, amibe szívesen ülnék és amire belátható időn belül össze tudom spórolni a pénzt. így maradt az A4 meg a Passat. megkérdeztem hozzáértőt (mert én nem vagyok az), szerelőt, olyat, akinek van, hogy mondjon véleményt, az eredmény pozitív lett.

    a mai új infók alapján újraszámolom az egészet benzinmotorral, mert a lehetőségekhez mérten azért nem akarom magam túlságosan szopatni, de a típusokhoz ha lehet, ragaszkodnék.

    DeFranco már én se tudom miért jöttem ide, mindenesetre, mint látod, azért meggyőzhető vagyok, kellően erős érvekkel :)

    mindannyiótoknak köszönöm, mert akik ellene szóltak, azok sem ok nélkül, az ő érveiket ugyanúgy figyelembe veszem, amikor átértékelem az egészet, aztán meglátjuk.

    Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

Új hozzászólás Aktív témák