Hirdetés

Extrém olcsó házakkal készül a Gigabyte

A Gigabyte két olyan házat készül piacra dobni, melyek a képességek tekintetében nagyon is átlagosnak tekinthetők, de cserébe nagyon pénztárcabarát megoldások. A GZ-F2 és GZ-F5 jelzésű termékek ugyanarra az alapra épülnek, így ATX vagy microATX méretű alaplapot képesek fogadni, a meghajtók pedig három darab 5,25 és hat 3,5 colos rekeszbe helyezhetőek. A kisebb rekeszek közül öt rejtve van.

Gigabyte GZ-F2 és GZ-F5
Gigabyte GZ-F2 és GZ-F5

A 420 mm magas, 180 mm széles és 380 mm mély házakból a hőt a hátulra szerelt 8 cm-es ventilátor vezeti el, mely igény szerint kiegészíthető egy 8 cm-es oldalsó és hátulsó légkavaróval. Az I/O panel felül kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül két darab USB 2.0-s csatlakozót kínál. A processzorhűtő cseréje bizonyos szituációkban megoldható az alaplap kiszerelése nélkül, de a tartótálcán ejtett kivágás kialakítása messze nem ideális, így csak bizonyos alaplapok esetén van erre lehetőség.

A 3,3 kg-os GZ-F2 és GZ-F5 jelzésű Gigabyte házak bevallottan az árukkal szeretnének hódítani, és erre van is esélyük, hiszen 30 dollárnál is kevesebbet kell értük fizetni. Ilyen árcédula mellett mindenképpen megfontolandó alternatívák, ha a potenciális vásárló nem tud több pénzt költeni számítógépházra.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés