Hirdetés

A Thermaltake a Versa G2 házzal hangol a játékosokra

A Thermaltake leleplezte legújabb számítógépházát, mely a Versa G2 nevet kapta, és a játékosokat célozza meg. A feketére festett, igényes kivitelezésű termék ATX vagy microATX méretű alaplapot fogadhat, a meghajtók pedig három darab 5,25, illetve hat 3,5 colos helyre kerülhetnek. A kisebb rekeszek közül öt rejtve van, illetve a fiókok 2,5 hüvelykes meghajtókat is fogadnak. A ház nagy része természetesen segédeszköz nélkül szerelhető.

A 429 mm magas, 196 mm széles és 481 mm mély házban a légáramlatokat az elülső 12 cm-es ventilátor kelti, míg a felmelegedett levegőt a hátul található 12 cm-es légkavaró távolítja el. A jobb szellőzés érdekében további három 12 cm-es szélgépet lehet beszerelni, egyet az oldallapra és kettők felülre. A torony felső részén elhelyezkedő I/O panel – a hangkimeneten és a mikrofonbemeneten kívül – két darab 3.0-s USB csatlakozóval szolgál.

A gyártó a processzorhűtő egyszerűbb szereléséhez, valamint a kábelek ízléses elhelyezéséhez biztosította a megfelelő kivágásokat, emellett a hosszabb grafikus kártyák beszerelése sem okozhat majd gondot.

A 4,5 kg-ot nyomó Thermaltake Versa G2 szállítása hamarosan megkezdődik, az ajánlott fogyasztói árról azonban még nincs információ.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés