Hirdetés

Olcsó házat tervezett a játékosoknak az Antec

Az Antec bemutatta az X1 jelzéssel illetett számítógépházat, mely elsősorban a játékosokat célozza meg, és dizájnos kialakítása mellett még olcsó is. A teljesen feketére festett termék Mini-ITX, ATX vagy microATX méretű alaplapot fogad, és három darab 5,25, illetve nyolc 3,5 colos rekeszt kínál. A kisebb fiókok természetesen mind rejtve vannak.

A 475 mm magas, 180 mm széles és 435 mm mély házban a hűvös légáramlatokat az előlap mögé szerelt 12 cm-es, piros LED-del világító légkavaró kelti, de ez igény szerint kiegészíthető még egy extra egységgel, illetve oldalra, valamint hátulra is szerelhető egy-egy 12 cm-es ventilátor. Az I/O panel a ház előlapján kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül két darab USB 2.0 csatlakozóval rendelkezik. A gyártó a processzorhűtő egyszerűbb szereléséhez, valamint a kábelek ízléses elvezetéséhez biztosította a megfelelő kivágásokat, továbbá a 28 cm hosszú VGA-k beszerelése sem okoz majd gondot.

A segédeszköz nélkül szerelhető, 5 kg-os Antec X1 forgalmazása Indiában már megkezdődött. A termék nagyon olcsó, mivel a vételára az Egyesült Államok valutájára átszámított 50 dollár alatt van. Pár kínai webáruház is árulja a terméket, ahonnan már egyenes út vezethet az európai piacokra, így remélhetőleg hazánkba is eljut az olcsó, játékosoknak szánt kuckó.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Antec

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés