Hirdetés

Puccos SilverStone ház készült a játékosoknak

A SilverStone leleplezte legújabb számítógépházát, mely a RL04 jelzést viseli, és a játékosokat célozza meg. A feketére festett, igényes kivitelezésű termék elsősorban bevált receptekre épít, így a gyártó nem vezetett be forradalmi újításokat, de ettől még szépre sikeredett az újdonság. A belül tágas ház ATX vagy microATX méretű alaplapot fogadhat, a meghajtók pedig négy darab 5,25, illetve öt 3,5 colos helyre kerülhetnek. A kisebb rekeszek közül mind rejtve van, illetve a fiókok 2,5 hüvelykes meghajtókat is fogadnak. A ház nagy része természetesen segédeszköz nélkül szerelhető.

A 480 mm magas, 220 mm széles és 523 mm mély házban a légáramlatokat az elülső 12 cm-es ventilátor kelti, ami még öt szintén 12 cm-es légkavaróval egészíthető ki (egy hátulra, kettő oldalra és kettő felülre). A torony oldalsó részén elhelyezkedő I/O panel – a hangkimeneten és a mikrofonbemeneten kívül – két darab 3.0-s USB csatlakozóval szolgál.

A gyártó a processzorhűtő egyszerűbb szereléséhez, valamint a kábelek ízléses elhelyezéséhez biztosította a megfelelő kivágásokat, emellett a vízhűtők csöveit is igényesen el lehet vezetni a megfelelő nyílásokon keresztül. A tervezők a hosszabb grafikus kártyákra is gondoltak, így a 6,2 kg-os RL04 jelzésű házba 30 cm-es VGA-k is beépíthetők.

A SilverStone RL04 szállítása hamarosan megkezdődik, az ajánlott fogyasztói árról azonban még nincs információ.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés