Hirdetés

  • Mobvoi TicWatch Pro 5 Enduro - kitartás kartárs?

    ma WearOS 3.5, két kijelző, hosszú üzemidő, és zavaró apróságok a legújabb TicWatch modellben.

  • Két OLED kijelzőt is bevet a GPD DUO

    ph A készülő notebook biztosan úgynevezett AI PC lesz, de nem tudni, hogy milyen platform kerül bele.

  • Hauntii teszt

    gp Ki gondolta volna, hogy az élet és halál közti rés ennyire élvezetes lehet? Igaz, szín nem sok fért ebbe a birodalomba, de a Hauntii hangulatával, harcaival és apró fejtörőivel is képes elvarázsolni.

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    Topikgazda

    válasz sniphoe #80021 üzenetére

    Szerintem meg lazán elmegy ennyiért, mivel boltban, újonnan már nincs plazma, viszont baromi sokan keresik. Én se kínálnám alacsonyabb áron, pláne, ha lenne időm kivárni a vevőt.

    Ren Hoek: játékra teljesen jó a G30, jó az input lag-ja is, a legnagyobb hibája a visszafogott fényereje, abban az évben a Pana ebbe nagyon belenyúlt sajnos bizonyos jogi szabályozások miatt. A későbbi modelleknél már jobb a helyzet (meg a korábbiaknál is).
    Az alkatrész miatt ne fájjon a fejed, van a japánoknál bőséggel. Más kérdés, hogy a hazai szervizek nincsenek a helyzet magaslatán, de ők a fénykorban sem igazán voltak, így adott esetben sokat kellhet várni egy-egy alkatrészre.
    Hogy merj-e plazmát venni? Ezt neked kell tudni! A használt elektronikai cucc mindig lutri, de igazából az új is. Plazmából már nem nagyon találsz garanciálist (van még éppen, az utolsó szériás, 3-5 évre kiterjesztett garanciális modellek még simán ott vannak, mert azokból az utolsókat 2014 elején adták el), így a rizikófaktor természetesen magasabb, mint egy új LCD esetében. Ugyanakkor a nyújtott minőség is más egy "csöppet".

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák