Hirdetés

Átlagos, de elegáns házzal frissít a Zalman

A Zalman bejelentette a ZM-Z1 jelzésű számítógépházát, mely nem mutat fel innovációt, de elegáns dizájnjával értékelhető alternatíva lehet. A fekete színezéssel érkező termék Mini-ITX, ATX vagy microATX méretű alaplapot fogad, és két darab 5,25, valamint négy 3,5, illetve egy 2,5 colos rekeszt kínál. A kisebb fiókok többsége rejtve van.

A 432 mm magas, 199 mm széles és 457 mm mély házban a meleg levegőt a hátul elhelyezkedő 12 cm-es ventilátor távolítja el, míg a hűvös légáramlatokat az előlap mögé szerelt szintén 12 cm-es légkavaró kelti. Az I/O panel a ház előlapján kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül egy 3.0-s és két darab 2.0-s USB csatlakozóval rendelkezik.

A méretbeli korlátokat a tervezők meglepően jól kezelték, így 360 mm hosszú VGA-k alkalmazására is lehetőség adódik. Emellett a processzorhűtők egyszerűbb felszerelését biztosító kivágás is megtalálható az alaplaptálcán, továbbá a vízhűtők csövei is könnyen a házon kívülre vezethetők.

A Zalman ZM-Z1 forgalmazása hamarosan megkezdődik, az ajánlott fogyasztói árról azonban még nincs adat, de a kialakítást tekintve nem kell túl drága termékre számítani.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés