Hirdetés

Megvetette a lábát a házak piacán az Anidees

Az Anidees új versenyzőnek számít a számítógépházak piacán. A vállalat eddig csupán egyetlen termékkel készült, mely az AI-6 jelzést viselte, és eleinte nem vették komolyan, de az első tesztek után kiderült, hogy nem is rossz az újdonság. Az Anidees most azon dolgozik, hogy a világ megkapja az AI-6 kistestvérének szánt AI-4B-t.


(forrás: techPowerUp!)

A teljesen feketére festett, letisztult dizájnnal rendelkező termék elsősorban a bevált receptekre épít, így a gyártó nem vezetett be forradalmi újításokat. A méretéhez képest relatíve tágas ház Mini-ITX vagy microATX méretű alaplapot fogadhat, a meghajtók pedig két darab 5,25, illetve négy 3,5 colos helyre kerülhetnek. A kisebb rekeszek közül mind rejtve van, illetve a fiókok 2,5 hüvelykes meghajtókat is fogadnak. A ház nagy része természetesen segédeszköz nélkül szerelhető.


(forrás: techPowerUp!)

A 429 mm magas, 186 mm széles és 420 mm mély házban a légáramlatokat az elülső 12 cm-es ventilátorduó kelti, míg a felmelegedett levegőt egy hátulra szerelt 12 cm-es légkavaró távolítja el. A torony tetején elhelyezkedő I/O panel – a hangkimeneten és a mikrofonbemeneten kívül – két-két darab 3.0-s és 2.0-s USB csatlakozóval szolgál. A tervezők gondoltak a méretesebb VGA-kra is, így 318 mm-es helyt alakítottak ki számukra, míg a processzorhűtő magassága 168 mm lehet.


(forrás: techPowerUp!)

A 6,06 kg-os Anidees AI-4B szállítása hamarosan megkezdődik, ajánlott fogyasztói áráról azonban még nincs adat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés