Hirdetés

Puccos toronyházzal frissít a Thermaltake

A Thermaltake leleplezte legújabb, Chaser A31 nevet viselő számítógépházát, ami szokás szerint a játékosoknak készült. A dizájnos kivitelezésű termék elsősorban a megjelenésével hívja fel magára a figyelmet, de kiterjedéssel sincs gond, így a tágas ház ATX és microATX méretű alaplapot is fogadhat. A meghajtók három darab 5,25, illetve hat 3,5 colos helyre kerülhetnek. A kisebb rekeszek közül mindegyik rejtve van, illetve a fiókok 2,5 hüvelykes meghajtókat is fogadnak, emellett egy 5,25 hüvelykes hely 3,5 colossá alakítható. A ház nagy része természetesen segédeszköz nélkül szerelhető.


[+]

Az 501 mm magas, 212 mm széles és 495 mm mély házban a légáramlatokat az előlap mögé szerelt 12 cm-es ventilátor kelti, míg a felmelegedett levegőt egy hátulra helyezett szintén 12 cm-es légkavaró távolítja el. Mindkét egység 1000 fordulatot tesz meg percenként, továbbá az utóbbi még kék LED-del is rendelkezik. A hűtési teljesítmény alaposan felturbózható, hiszen az előlap mögé további egy 12 cm-es szélgép szerelhető, de egy szintén 12 cm-es megoldás alulról is felkavarhatja a levegőt, amit aztán a felülre helyezhető két darab 14 cm-es ventilátor ki is tessékelhet a házból.

A torony tetején elhelyezkedő I/O panel – a hangkimeneten és a mikrofonbemeneten kívül – két darab 3.0-s USB csatlakozóval szolgál. A gyártó a processzorhűtő egyszerűbb szereléséhez, valamint a kábelek ízléses elhelyezéséhez biztosította a megfelelő kivágásokat, emellett a rendkívül méretes VGA-knak és processzorhűtőknek is van hely bőven. Utóbbi esetben a HDD rekesszel 29, míg a nélküle 41 cm hosszú kártya is befér. Természetesen a vízhűtők csövei is utat találnak az erre kialakított nyílásokon keresztül.

Az ablakos oldallappal rendelkező, 6,5 kg-os Thermaltake Chaser A31 szállítása hamarosan megkezdődik. A fekete, fehér és kék színben elérhető termék ajánlott fogyasztói áráról azonban még nincs adat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés