Hirdetés

A Pioneer HDJ-2000 DJ fejhallgató már fekete színben is hódít

A méltán híres Pioneer HDJ-2000 DJ fejhallgató már évek óta a piacon van, komoly rajongói tábort toborozva magának, ezért a gyártó most úgy döntött, hogy egy új színvariánssal és egy ellenálló tokkal örvendezteti meg az érdeklődőket. A HDJ-2000-K színezetét leszámítva a krómozott modell képességeivel és tulajdonságaival rendelkezik, viszont az egységes fekete fényezés és a körkörösen szálcsiszolt alumínium takaróelemek egészen megváltoztatták a füles karakterisztikáját.

A HDJ-2000-K erejét az 50 mm-es hangszórópár adja, mely egészen brutális, 3500 mW-os teljesítményre is képes. A hangokat az 5 – 30 000 Hz-es tartományban precízen, lineárisan szólaltatja meg, így nem csak lemezlovas munkakörben, de stúdiómunkálatok monitorázásánál is jó szolgálatot tehet. A 36 ohmos impedanciával rendelkező fejhallgató egyoldalas, lecsatolható, spirálos kábellel csatlakozik a forráshoz, amely végén 3,5 mm-es aranyozott jack dugó található, de a természetesen egy 6,5 mm-es adapter is csomag részét képzi.

A váz jelentős része magnézium ötvözetből készült, amely amellett, hogy kifejezetten erős és strapabíró, aránylag könnyű is – a HDJ-2000-K tömege kábel nélkül 290 gramm körüli. Az alkalmazott I-Type zsanérszerkezetnek köszönhetően a hangszórók 90 fokban forgathatók, így azok is kényelmesen használhatják, akik az egyoldalas „belehallgatást” részesítik előnyben. Ráadásul a rugós mechanikának köszönhetően automatikusan visszaáll az alapállapotba, valamint szállításhoz teljesen összehajtogatható. Szintén az egyoldalas fülelést segíti egy stereo-mono kapcsoló, hogy egyetlen csatornán is hozzájussunk minden információhoz. Vételára a Pioneer HDJ-2000-rel azonos, azaz 450 dollárt kérnek érte.

Érdemes még megemlíteni a HDJ-HC01 ütésálló tokot is, mely 49 dollárért cserébe stílusos védelmet nyújt a fentebb említett Pioneer HDJ-2000-K számára, de lényegében bármilyen más füles számára.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés