Hirdetés

A belépő szint tetejét nyaldossa a Pioneer új 7.2-es házimozi erősítője

A Pioneer bejelentette, hogy egy 7.2 csatornás házimozi erősítővel bővíti Elite termékszériáját. A letisztult külsejű, fekete, szálcsiszolt előlapi panel kifejezetten elegáns külsőt kölcsönöz a VSX-60 típusjelzésű berendezésnek.

Pioneer VSX-60
Pioneer VSX-60

A készülék támogatja az AirPlay technológiát, azaz képes különféle Apple termékekkel vezeték nélküli kapcsolatot létesíteni. Megkapta a DLNA tanúsítványt is, tehát biztosítja a drótnélküli adatátvitelt az erre fogékony termékekkel is. Az opcionálisan, 99 dollárért megvásárolható AS-BT200 adapter bevetésével pedig a Bluetooth kapcsolat sem álom. Emellett az Ethernet csatlakozón keresztül képes a vTuner, a Pandora és a SiriusXM nevű internet rádiókat gyűjtő alkalmazások közvetlen elérésére.

Pioneer VSX-60
Pioneer VSX-60

A VSX-60 a beépített Marvell féle Qdeo technológiának köszönhetően biztosítja az alacsony felbontású tartalmak felskálázását. A Stream Smoother névre hallgató eljárás feladata pedig a képzajok és egyéb képhibák kiirtása. Az Advanced Video Adjust automatikusan módosít a kimenő jeleken a csatlakoztatott megjelenítőtől függően. Így például amennyiben egy plazma tévével együtt használják, akkor nagyobb hangsúlyt kap a zajcsökkentés, LCD esetében a sötét tartalmak lesznek erőteljesebbek, projektornál pedig a kép élesebbé tételére koncentrál.

Pioneer VXS-60
Pioneer VXS-60

Az Advanced MCACC (Multi-Channel Acoustic Calibration System) rendszer a hangzás kalibrációjáért felel. Ennek segítségével elméletileg a térben a kívánt helyre lehet koncentrálni a lehető legjobb minőségű hangzást. A Phase Control Plus feladata, hogy a mélynyomókat a lehető legtökéletesebben szinkronizálja a szatellit hangfalakhoz, hogy még milliszekundumnyi csúszás se fordulhasson elő. A Virtual Modesnek köszönhetően pedig állítólag a virtuális térhatású hangzás megteremtése sem ütközik semmilyen akadályba. A csatornánként 90 wattos teljesítményt produkáló VSX-60 egy ingyenesen letölthető alkalmazás segítségével okostelefonokról is vezérelhető. Ára várhatóan 650 dollár körül alakul majd, azaz nagyjából a belépő szintű és a középkategóriás modellek között lebeg.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés