Hirdetés

Megbízható alaplap érkezik a Biostartól

Pontosan egy negyedévvel a legutóbbi bejelentés után új alaplapot mutatott be a Biostar. A friss termék a TH55 XE típusjelzést viseli és microATX formátumú. Az alaplap tervezésénél a megbízhatóságot és a stabilitást helyezték előtérbe, így a Dura-MAX technológiát alkalmazták a mérnökök. Ennek megfelelően olyan, átlagosnál magasabb minőségű elektronikai komponenseket használt fel a gyártó, mint az IR DirectFET-ek, ferrit magos feszültségszabályzók illetve japán gyártmányú szilárdelektrolit-kondenzátorok. Ezekkel tuningolásnál is alacsonyabban tartható a hőmérséklet, ami meghosszabbíthatja a részegységek élettartamát.

Az LGA1156-os foglalatba helyezhető processzorok hét fázisú tápellátásban részesülnek. Az alaplapra összesen négy darab 1333 MHz-es DDR3 memóriamodul helyezhető, továbbá egy 2.0-s x16-os és egy x4-es PCI Express, illetve két PCI bővítőhely áll a felhasználók rendelkezésére. A háttértárakat és az optikai meghajtókat öt SATA és egy eSATA port várja. Ezeken kívül a szokásos csatlakozók is megtalálhatóak a Biostar termékén, tehát van Gigabit Ethernet, FireWire, D-Sub, DVI és HDMI képkimenet, valamint 7.1-es hangrendszer is (digitális kimenettel).

A gyártó a következő hónapban kezdi szállítani a TH55 XE-t, nagyjából az új, 32 nm-es gyártástechnológiával készült Intel Core i3 és i5 processzorok megjelenésekor. Sajnos a termék ajánlott fogyasztói ára is csak akkor fog kiderülni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés