Hirdetés

Olcsó P55-ös alaplapot kínál az EVGA

Az EVGA nyár végén mutatta be hat, Intel P55 chipsetre épülő alaplapját, amelyek számtalan extrával és különleges funkcióval voltak felszerelve. Azonban a cég egy másik csoportot sem hagy magára: azokat, akik az egyik legújabb chipsettel ellátott alaplapot szeretnék használni, de kicsit vékonyabb a pénztárcájuk, így most egy egyszerű felépítésű, olcsó lapot jelentettek be.

A P55 V (120-LF-E650-TR) egy belépő szintű alaplap, ami microATX szabvány szerinti méretű. A szürke-fekete színezésű EVGA-n LGA1156 foglalat található, mellette négy DDR3 memóriahellyel, amelyekbe maximum 16 GB, 1333 MHz-es RAM-ot lehet tenni. A P55 V-n két x1-es és két PCI Express x8 bővítőhely lapul. Ez utóbbiak támogatják az NVIDIA SLI technológiáját. PCI csatlakozó nem került rá. A lap kisebb mérete ellenére csatlakozókból nincs hiány: 3 Gbps-os SATA aljzatból hat került rá, míg USB-ből összesen 14-gyel látták el, amelyek közül hatnak van kivezetése. A Gigabit Ethernet port és a nyolccsatornás hangkimenet is a felszereltség részét képzi.

A P55 V nem igazán a tuningolók álma, eléggé korlátozták az effajta lehetőségeket rajta. Az EVGA P55-ös alaplapja 75 angol fontba, azaz nagyjából 122 dollárba kerül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • EVGA

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés