Hirdetés

HRP dealernap 2007: Toshiba, az új fiú

A Toshiba Europe GmbH Computer Systems részlege 2007 szeptemberétől a HRP Hungary Kft.-vel bővíti a Toshiba notebookok magyarországi disztribúcióját. A harmadik disztribútor kiválasztása alapos mérlegelés alapján történt, és a lépéstől a gyártó további piacbővülést vár új irányokba – tudtuk meg Patonai Szabolcstól, a rendezvényt bevezető sajtótájékoztatón. A HRP kínálatában a már ismert Toshiba modellek mellett a harmadik negyedévben bemutatkozott újdonságok is megjelennek.


Portégé R400

A dealernapon megtekinthető volt a világújdonságnak számító Portégé R500 12 hüvelykes szubnotebook, melynek tömege beépített DVD-íróval együtt sem haladja meg az 1 kilogrammot. Az Intel Centrino Duo platformra épülő notebook Intel Core 2 Duo U7600 Ultra Low Voltage processzorral a minimális tömeg és méret mellett teljes funkcionalitást garantál a maximális mobilitást megkövetelők számára. Szintén elérhető lesz a Portégé M400 tablet PC is; valamennyi Portégé modellre 3 év nemzetközi jótállás vonatkozik.


Portégé R500

A megújuló Tecra üzleti notebooksorozat is megjelenik a HRP kínálatában: az A9 és S5 típusok 15,4 hüvelykes kijelzőmérettel, megújult dizájnnal és hardvertartalommal viszik tovább a megbízhatóságáról híres szériát. A csúcsmodellnek tekinthető S5 modell Intel Centrino Pro technológiával, NVIDIA Quadro grafikával és Microsoft Windows Vista Business operációs rendszerrel ideális nagyvállalati és üzleti notebook lehet. Valamennyi Tecra A9 és S5 modellre 3 év nemzetközi jótállás vonatkozik, amely akár 5 évre is kiterjeszthető.


Tecra S5

A legsokoldalúbb és méltán népszerű 15,4 colos Satellite A200 sorozat mellett megjelenik az új Satellite U300 típus is, amely egy 13,3 hüvelykes kijelzővel mindössze 2 kilogrammba sűríti nagyobb testvéreinek tudását: az Intel TurboMemory technológia, az 1,3 megapixeles beépített webkamera és a leggyorsabb, Intel Wireless WiFi Link 4965AGN vezeték nélküli hálózati csatlakozás mind szériatartozék. A Satellite modellek Microsoft Windows Vista Home Premium operációs rendszerrel és 2 év nemzetközi jótállással érkeznek, amely akár 4 évre kiterjeszthető.


Satellite U300

A notebookok mellett hamarosan a Toshiba opciók széles skálájával is kiegészül a HRP kínálata. A megszokott különféle táskák, egerek, dokkolók, akkumulátorok és tárolóegységek mellett hangsúlyos szerepet kapnak a Toshiba szolgáltatáscsomagok. A jótállás-kiterjesztés csomagokkal egy vagy két évvel meghosszabbítható a minimum 2 éves gyártói alapjótállás ideje. A helyszíni javítási csomag magasabb szintű, kényelmesebb szolgáltatást és nagyobb rendelkezésre állást biztosít azok számára, akiknek notebookjuk nélkülözhetetlen munkaeszköz. A helyszíni javítási szolgáltatás többféle földrajzi lefedettséggel és időtartammal rendelhető a Toshiba notebookokhoz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés