Hirdetés

Fekete acélvázat kovácsoltak a germán istenek

A Xigmatektől megszokott, hogy a germán mitológiából kölcsönöznek neveket különböző termékeiknek, így várható volt, hogy az eredetileg az istenek otthonául szolgáló szolgáló Asgardba ismét hardverek költöznek Thor és Loki helyett. Ismét, mivel az Asgard II a már jól ismert Asgard felújított változata.

Az elődhöz hasonlóan az új ház is teljesen fekete, azonban az előlap oldalán narancssárga és ezüst színű csíkkal is rendelhető. Az első rész kialakítása máshol is változott, az alján a rácsot acélborítás váltotta. Az I/O panelen lévő csatlakozók között viszont továbbra is két USB, illetve fejhallgató-kimenet és mikrofonbemenet található. A meghajtók számára öt külső és öt belső bővítőhelyet biztosítottak, az utóbbiak 3,5 colosak, az előbbiekbe pedig az egy kisebb egység fölé négy nagyobb, 5,25 hüvelykes szerelhető.

Az ATX-es vagy microATX-es alaplapot fogadó Asgard II méretét tekintve teljesen megegyezik elődjével, azaz 408 x 185 x 475 mm-es. Az esetleges narancssárga betéteket és rögzítőket leszámítva kívül-belül fekete ház csavarhúzó nélkül is szerelhető, a tápegység felülre kerülhet. Az új modellhez egy hátsó, 120 mm-es ventilátor jár, de összesen öt légkavaró helyezhető el benne: egy másik hátsó, 80 vagy 92 mm-es, valamint elöl egy, a bal oldalon pedig kettő 120, 92 vagy 80 mm-es. A Xigmatek Asgard II március 19-étől lesz kapható, elődjéhez hasonlóan nagyon kedvező áron, már 32,9 euróért hozzá lehet majd jutni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés