Hirdetés

Páncélos lovag feketében

Bár már a CeBIT-en is meg lehetett csodálni, hivatalosan csak most mutatkozott be a Thermaltake Armor A90 nevű számítógépháza. Az extravagáns kinézetű, kívül-belül fekete tornyot a szögletes formák uralják, az oldallap plexije is háromszög alakú. Az 502 x 210 x 515 mm-es, 8,2 kg tömegű házba összesen 11 meghajtó szerelhető, egy 2,5 colos is. A bővítőhelyek közül a három 5,25"-os és egy 3,5 hüvelykes kívülről is elérhető. Az I/O panel két részre oszlik, elöl, a lehajtható rács mellett az audiocsatlakozókat, a bekapcsoló- és a reset gombot találni két USB 2.0 port társaságában, míg felülre további két USB és egy eSATA interfész került.

A ház hűtését gondosan megtervezték. Előre egy 120 mm-es, kék LED-del ellátott, 1000 rpm fordulatszámú ventilátor található, ami maximum 16 dB(A) zajt csap, de ez igény esetén megtoldható még egy 120 mm-es vagy 200 mm-es darabbal. A processzor hűtését a felül található, kék fénnyel világító, 200 mm-es légkavaró segíti, ez 800 rpm-en pörög, és hátul találhatunk még egy 120 mm-es eszközt, percenként 1000-es fordulatszámmal. Oldalt szintén 120 mm-es ventilátor dolgozhat, sajnos ezt is külön kell megvásárolni. Természetesen lehetőség van folyadékhűtés használatára is.

A masszív házba ATX-es vagy microATX-es alaplap kerülhet, a tápegységnek pedig alul alakítottak ki helyet. A rácsokat természetesen porszűrű betétekkel látták el. A Thermaltake Armor A90 várhatóan még ebben a hónapban az üzletekbe kerül, a három éves garanciával forgalmazott fekete toronyért pontosan 100 dollárt kell kifizetni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés