Hirdetés

Házak HTPC-hez és hagyományos számítógépekhez

A Lian Li mostanában csakúgy ontja magából az újabbnál újabb házait, így kis túlzással elmondható, hogy szinte minden napra jut egy friss versenyző. Ezúttal egy HTPC-k építéséhez használható fémládát mutattak be, mely a PC-V352 típusjelzést viseli. A 280 x 275 x 400 mm-es méretekkel rendelkező ház microATX vagy Mini-ITX formátumú alaplapokat tud fogadni, maga a tartótálca pedig kihúzható a könnyebb szerelés érdekében. A belső tér megfelelő szellőztetéséről hátul egy 80 mm-es, míg elöl két 120 mm-es ventilátor gondoskodik.

Lian Li PC-V352 [+]
Lian Li PC-V352 [+]

Kívül két 5,25”-es bővítőhely található, belül pedig további fiókok állnak a 3,5”-es meghajtók rendelkezésére. Az előlapi panelen egy SD memóriakártya-olvasó, egy eSATA aljzat, valamint a hang ki- és bemenet, illetve két 3.0-s USB port kapott helyet. Az alumíniumból készült, 4,43 kg-os Lian Li PC-V352 május végétől lesz kapható szürke és fekete színben. Ezek ára 169 dollár lesz. A termékből készül egy piros verzió is, mely valami rejtélyes oknál fogva 20 dollárral többe kerül.

Lian Li PC-V352 [+]
Lian Li PC-V352 [+]

A Xigmatek első házáról, a kívül-belül feketére festett és egy kis narancssárgával megbolondított Midgardról éppen tavaly ilyenkor érkeztek az első hírek. Azóta egy másik, ugyancsak a skandináv mitológiából elkeresztelt ház, az Utgard is megjelent. Most újra a Midgardról elnevezett házát vette elő a cég, és kicsit felújította illetve átfestette.

Xigmatek Midgard White Knight [+]
Xigmatek Midgard White Knight [+] (forrás: TCMagazine.com)

A Midgard White Knight miditorony 210 x 478 x 510 mm-es méretű, tömege pedig 9,28 kg. Előlapján öt darab 5,25”-es bővítőhelyet találunk, ami mellett belül ugyanennyi használható a 3,5”-es háttértárak rögzítésére. A termék hátsó oldalán találunk néhány lyukat vízhűtéses rendszerek számára. A házban egy előlapi és egy hátlapi, 120 mm-es, fehér LED-es ventilátor kapott helyet. Nem hiányoznak a szokásos I/O csatlakozók sem. Ezeket audió aljzatok, eSATA és 2.0-s USB portok alkotják. A Midgard White Knight 70 euróba fog kerülni, a pontos megjelenésének időpontja pedig június 11-e.

Xigmatek Midgard White Knight [+]
Xigmatek Midgard White Knight [+] (forrás: TCMagazine.com)

Előzmények

Hirdetés