Hirdetés

Újabb Precision házzal rukkolt elő a SilverStone

A SilverStone a Precision sorozatú házai közül a Precision PS03 után furcsa módon, egy szám kihagyásával a PS05-öst mutatta be a nagyközönségnek, annak ellenére, hogy a PS04-ről is fellelhetők képek a világhálón. A 190 x 457 x 501 mm-es acélház 03-as sorszámú elődjéhez hasonlóan kívül-belül fekete festéssel rendelkezik. Az alaplaptartó tálcára nagy lyukakat vágtak, megkönnyítve ezzel a processzorhűtő ventilátor szerelését és a kábelek rendezését.

SilverStone Precision PS05
SilverStone Precision PS05

A megfelelő belső légáramlásról összesen öt darab 120 mm-es ventilátor gondoskodhat egyszerre, egy-egy elöl és hátul, még egy alul és kettő felül. Ezek közül a ház elején lévő lesz csak beépítve. Az alsó táphelyes fémdobozt persze porszűrő betétekkel is ellátták. A PS05 előlapján négy darab 5,25-ös bővítőhelyet találunk két 3,5”-es társaságában. Ezek mindegyike, illetve a belső négy, háttértáraknak szánt fiók is csavar és szerszám nélkül szerelhető. A kisebb, 2,5 colos winchesterek és SSD-k adapterek használatával rakhatók csak be.

SilverStone Precision PS05 ventilátor-helyei
SilverStone Precision PS05 ventilátor-helyei

A gépház tetején két USB kivezetést és a mikrofon, illetve a fülhallgató jack aljzatát találhatjuk. A SilverStone Precision PS05 acélháza várhatóan bruttó 52 eurós áron kerül forgalomba május elején.

SilverStone Precision PS05
SilverStone Precision PS05

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés