Hirdetés

Az Enermax leleplezte Staray nevű toronyházait

Az Enermax bemutatta a legújabb számítógépházait, melyek Staray néven fognak hódítani. Az impozáns, fekete külsővel megáldott termékek az ATX vagy microATX méretű alaplap mellett négy 5,25, valamint hét darab 3,5 colos meghajtót képesek fogadni, melyek akár segédeszköz nélkül is beszerelhetők. A kisebb méretű rekeszek közül hat rejtve van.

A 411 mm magas, 185 mm széles és 450 mm mély házakban a légáramlatokat az elöl elhelyezkedő 12 cm-es, világító ventilátor kelti, míg a hátul található 12 cm-es légkavaró a meleg levegő eltávolításáért felel. Extra hűtés felszerelésére is van lehetőség, ugyanis az oldallapra két darab 12 vagy 14 cm-es „szélgép” helyezhető. A házak előlapján helyet foglaló I/O panel a hangkimeneten és a mikrofonbemeneten kívül két darab USB 2.0 csatlakozóval is szolgál.

Az Enermax Staray a vállalat Apollish szériába tartozó ventilátorait alkalmazza, és két változatban rendelhető. Az ECA3170-BL típusjelzésű modell légkavarói kék LED-del rendelkeznek, míg az ECA3170-BR a piros LED-et részesíti előnyben. Az új házak már szállítás alatt vannak, az ajánlott fogyasztói áruk 50 euró lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés