Hirdetés

Megújul a Zalman GS1000

Még a múlt év tavaszán számoltunk be a Zalman GS1000 elnevezésű számítógépházáról, mely az előző év eladási adatai alapján igen népszerű volt a felhasználók körében. A vállalat természetesen gondolt a jövőre is, és némileg áttervezte a terméket, így hamarosan debütál a Plus jelzéssel ellátott változat, mely átdolgozott előlappal érkezik. Az 585 x 220 mm-es alapterületű, 520 mm magas torony továbbra is microATX, ATX és Extended ATX alaplapot fogad, a meghajtókról pedig négy 5,25, valamint hat darab 3,5 colos rekesz gondoskodik. Az utóbbi fülkék támogatják a gyorscserét is.

A több mint 7 kg-os házban a légáramlatokat a két darab elöl lévő, 92 mm-es ventilátor kelti, a felmelegedett levegőt pedig egy felső és egy hátulsó, 12 cm-es légkavaró vezeti a szabadba. A maximális hűtési teljesítmény érdekében a padlólemezre további két 12 cm-es szélgép szerelhető, amelyek az alulra elhelyezhető tápegység mellett a merevlemezeket is hűtik. A hangkimenettel és mikrofonbemenettel, valamint két USB 2.0 és egy eSATA csatlakozóval szolgáló I/O panel a torony tetején található, egy csillapított járású csapóajtó mögött.

A tiszta feketében vagy fekete-titánszürke kombinációban érkező Zalman GS1000 Plus még ebben a hónapban forgalomba kerül, az ajánlott fogyasztói áráról még nem számolt be a gyártó, de várhatóan annyiba fog kerülni, mint az elődje.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés