Hirdetés

LAN-partikhoz ajánlott az új Thermaltake toronyház

Az Thermaltake leleplezte legújabb mobil számítógépházát, melyet a vállalat elsősorban a LAN-partikat kedvelő felhasználóknak ajánl. Ennek megfelelően a WingRS 301 tetején található egy kényelmes fogantyú, ami a meglehetősen könnyű, 5,1 kg-os termék szállítását hivatott elősegíteni. Természetesen ez a tömeg egy ATX vagy egy microATX méretű alaplap és az egyéb alkatrészek beszerelése után csak növekszik. A ház egyébként négy darab 5,25, illetve öt darab 3,5 colos – segédeszköz nélkül is beépíthető – meghajtót képes fogadni. A kisebb méretű rekeszek közül négy rejtve van.

A 485 mm magas, 190 mm széles és 490 mm mély házból a felmelegedett levegőt a hátul elhelyezkedő 12 cm-es ventilátor vezeti a szabadba. A légkavaró percenként 1300 fordulatot tesz meg, így a zajszintje a gyártó állítása szerint 17 dBA. A hűvös légáramlatok biztosítása érdekében a felhasználó az oldalsó és az elülső panel mögé is helyezhet egy 8, illetve egy 12 cm-es ventilátort. Az előbbi a processzort, az utóbbi pedig a merevlemezeket hűtheti.


[+]

A fekete színű toronyból a Thermaltake kétféle változatot kínál. A VL60001N2Z táp nélkül, míg a VL64321N2U(E) 430 wattos tápegységgel érkezik. A házak kinézete természetesen teljesen megegyezik, így az előlapon helyet foglaló I/O panel – a hangkimeneten és a mikrofonbemeneten kívül – mindkét típus esetében két darab USB 2.0 csatlakozóval szolgál.

A Thermaltake WingRS 301 ház még ebben a hónapban feltűnik az üzletekben, a tápegység nélküli változat ajánlott fogyasztói ára 50 dollár lesz, a másik verzióért természetesen kicsivel többet kell majd fizetni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés