Hirdetés

Színesíti házhűtőinek kínálatát az Enermax

Az Enermax bemutatta az új Apollish széria 8 és 12 cm-es kialakításban érkező házventilátorait. Az előbbiek 9, míg az utóbbiak 15 darab LED-et alkalmaznak, melyek kör alakban vannak a motor köré rendezve, így működés közben igen ízléses megjelenéssel ruházzák fel a terméket. Természetesen a világítás igény esetén kikapcsolható.


[+]

A 8 cm-es modell percenkénti fordulatszáma 600 és 2100 között lehet, míg a 12 cm-es verzió esetén ezek az értékek 700-ra és 1700-ra módosulnak. A légkavarók motorjának teljesítménye a hőmérséklet függvényében változik, ami csendesebb működést eredményezhet. A gyártó állítása szerint a legalacsonyabb fordulatszámon mért zajkibocsátás mindkét termék esetén 15 dBA.


[+]

A mágneses csapággyal üzemelő házhűtők egyszerűen szétszerelhetők, így a tisztításuk rendkívül könnyen elvégezhető. A százezer üzemórás MTBF élettartammal rendelkező, piros, kék, ezüst és zöld színben érkező szélgépek az elkövetkező hetekben kerülnek forgalomba, a kisebbik verzió 13, a nagyobbik pedig 20 dolláros árcédulát kap.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés