Hirdetés

Méretes toronyházat tervezett a Lian Li

A Lian Li húsvét alkalmából egy igényes megjelenésű toronyházat jelentett be, mely az Armorsuit PC-P50 nevet kapta, és kétféle változatban jelenik majd meg. A hagyományos verzió egyszerű, fekete színezéssel rendelkezik majd, míg a speciális, AMD-s változat a központi és grafikus processzorokat gyártó cég stílusjegyeit viseli majd magán. Az utóbbi modellről sajnos még nem készült kép, de minden bizonnyal a Dragon platform motívumai díszelegnek majd rajta.


[+]

A 495 mm magas, 210 mm széles és 490 mm mély ház ATX vagy microATX méretű alaplapot fogadhat, a meghajtókról pedig kilenc 5,25 colos rekesz gondoskodik. A 3,5 hüvelykes eszközöket a mellékelt kerettel lehet beépíteni. A házban a légáramlatokat az elöl tetszőlegesen elhelyezhető, 12 cm-es ventilátor biztosítja, melynek motorja 1200 fordulatot teljesít percenként. A felmelegedett levegőt két felül található 14 cm-es és egy hátul szorgoskodó 12 cm-es légkavaró vezeti el, előbbi egységek motorja 1000, utóbbié pedig 1500 fordulat/perces teljesítményre képes.

A felül található bekapcsológomb mellett foglal helyet az I/O panel is, mely a hangkimeneten és a mikrofonbemeneten kívül két USB 2.0 csatlakozót kínál. A Lian Li Armorsuit PC-P50 előreláthatólag május végén kerül forgalomba, a sima változatért 170, az AMD-s verzióért pedig 240 dollárt kell majd fizetni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés