Hirdetés

Több színben érkezik az Aerocool izomkocka

Az Aerocool bejelentette, hogy érkezik a DS Cube nevű számítógépház, melyet a cég Dead Silent Gaming Cube névvel is illet. Tulajdonképpen egy játékosoknak szánt, de mégis visszafogott méretű házról van szó, ami a korlátozott kiterjedéséből megpróbálja a legtöbbet kihozni.

Az apróság nem kínál tágas belsőt, de ezt nem is lehet elvárni tőle, viszont a microATX vagy a Mini-ITX méretű alaplapok elférnek benne, emellett összesen egy darab 5,25 és három 3,5 hüvelykes meghajtót képes fogadni. A kisebb fiókok közül kettő rejtve van, illetve ezek képesek 2,5 colos meghajtókat is fogadni, de utóbbiaknak a tervezők még két dedikált fiókot is kialakítottak.


[+]

A 411 mm magas, 265 mm széles és 381 mm mély házban a légáramlatok kialakításáért egy darab 20 cm-es előlapi és egy 12 cm-es hátlapi ventilátor felel, előbbi percenként 600, míg utóbbi 800 fordulatot tesz meg. Igény esetén további két 14 cm-es légkavaró elhelyezésére van lehetőség a ház tetején. A termék I/O panelje felül található és – a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül – két-két darab 2.0-s és 3.0-s USB csatlakozóval szolgál. Ebben a méretkategóriában ugyan nem megszokott, de vízhűtőben gondolkodó felhasználók is megtalálják majd a számításaikat, igaz nagyon méretes radiátor azért nem szerelhető be.


[+]

Az Aerocool elmondása szerint a DS Cube házba maximum 35 cm hosszú VGA-kat lehet beszerelni, míg a processzorhűtő nem lehet 20 cm-nél magasabb, a tápegység szempontjából pedig maximum 16 cm hosszú megoldásban érdemes gondolkodni. Tekintve, hogy a ház milyen apró az előbbi paraméterek igazán figyelemreméltók.


[+]

Az Aerocool DS Cube hatféle színben lesz elérhető október végén. Az alapverzió ára 71 euró lesz, míg az ablakos oldallappal rendelkező változatokért 5 euróval kell többet fizetni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés