Hirdetés

Kiegészítő VGA-hűtés az Anidees műhelyéből

A vállalat ugyan nem találta fel a spanyolviaszt, de a kevésbé ideális szellőzéssel rendelkező házak esetében akár még profitálhatunk is a legfrissebb termékükből.

Az Anidees piacra dobott egy RBG-s VGA-hűtést, de ez a kategorizálás nem egészen pontos, ugyanis az RGB VGA Cooler névre hallgató, két PCI bővítőhelyet elfoglaló eszközt nem a VGA-nkra szereljük fel a gyári megoldást kiváltandó, hanem a grafikus vezérlő alá, egy x4-es PCI-Express sínbe passzinthatjuk be. A felhasznált anyagok között az acélt, a műanyagot, valamint a szálcsiszolt alumíniumot egyaránt megtalálhatjuk.


[+]

A levegő áramoltatásáról három darab, 80 milliméteres AI-Aureola-Duo8 légkavaró gondoskodik, melyeknek PWM-es vezérlésével 600-tól 1600-ig szabályozhatjuk a percenkénti fordulatszámot, maximum 11,14 cfm légszállítás és 19,3 dB(A) zaj mellett. A ventilátorok forgási sebességét, illetve szinkronizálható fényorgonáját (egyenként 12 darab LED) a mellékelt RF távirányítóval hajthatjuk uralmunk alá, de a négytűs (és SATA) csatlakoztatási lehetőségnek hála alaplapunk szoftverével szintúgy elbíbelődhetünk a témában. A békesség kedvéért a hűtő kapott egy háromtűs aRGB csatit is.


[+]

A 30 centiméter hosszúra nőtt Anidees RGB VGA Cooler 560 grammot nyom a mérlegen. A gyártó az árral kapcsolatban egyelőre nem közölt bővebb információkat.

Előzmények

Hirdetés