Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gabesz87

    veterán

    XVI. kerben tudtok esetleg valami jó szervizt? Lehet akár szomszédos kerület is, kocsival elviszem a bringát ha kell. Pár hónapja megvettem használtan a Riverside 500 bringát, elvittem egy közeli szervizbe átnézetni. OK, nem fizettem sokat, de:
    1. A fék hatékonysága szerintem lehetne jobb, én min. betétet cseréltem volna+nyikorog mint a fene, ami mondjuk még nem is volna baj, csak idegesítő.
    2. Tegnap vettem észre, hogy a hátsó kerék fordítva van betéve (a nyíl és Front felirat pont menetiránnyal szemben van, nem úgy, mint elől). Gondot valószínűleg ez sem okoz (feltételezem), de ezt hogy nem veszik észre egy szervizben!? Vagy netán pont ők tették vissza fordítva.
    3. Tegnap vettem észre ahogy figyeltem az első kereket menet közben, szerintem van benne egy enyhe nyolcas. Ez is olyan, hogy hogy a fenébe nem veszik észre :F

    Feleségemnek csütörtökön vettük meg újonnan az alacsony vázas RIverside 500-asat, hát az tök jó, egyben van, szuper minden téren. Kicsit már bánom, hogy használtan vettem az enyémet. OK, mondjuk épp féláron volt, mint amennyi most újonnan. Ezért gondoltam, hogy elviszem egy lelkiismeretes szervizbe, és megmondom, hogy költök rá akár 20-30-40e-et, csak legyen olyan kb. mint újkorában.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák