Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • flash-

    veterán

    válasz MPowerPH #216698 üzenetére

    " #216696 Évek óta 2"+ gumikkal és mindenféle telóvel tekerve én már el vagyok kényelmesedve, szerintem már nem is bírná csuklóm, könyököm az ilyenfajta terhelést. :F Néha átülök nejemére kipróbálni féket, váltót és annak ellenére, hogy ő sem megy 4 bar fölött és 35mm alatt, nekem már leginkább a kínpad jut eszembe."
    ha el is szokok a kerékpártól - mert hát tavaly nem igazán tekertem - elég hamar visszaszokok pedig évente akkor sem megyek 2-3 ezernél többet, heti 4x végzek súlyzós edzést, lehet hogy azért, de lehet hogy szerencsém van és nem érzem annyira a "gyengeségeit"(nem zavar a rossz út annyira,stb.) egyébként szerintem mindent meg lehet szokni sokan járnak még mindig virsligumival, ha jó a fizikai állapotom és állóképességem akkor sokkal jobban veszem az ilyen terhelést.

    "Nem is ertem... Ha csak nem versenycelbol tekersz, akkor nem latok nagy fantaziat az outizasban. Es az utak minosege csak egy dolog, en a forgalomtol aggodnek inkabb."
    elindulok és jon a flow, élmény ahogy haladsz, pedig nem megyek 35ös átlagokat, (van hogy 22vel alapozok,az nyilván unalmasabb) élményt ad,(de egyébként a terepezés is csak másmilyet) amíg ez megvan addig országútizok :)

    [ Szerkesztve ]

    "Embrace our fellow man, no longer vilified"

Új hozzászólás Aktív témák