Hirdetés

Apró házduó érkezik a Zalman műhelyéből

A Zalman bemutatta a ZM-T1 és ZM-T2 jelzésű számítógépházait, melyek a kisebb PC-t kedvelő réteg számára készültek, és alapvetően csak a külső dizájnban térnek el. A teljesen feketére festett termékek Mini-ITX vagy microATX méretű alaplapot fogadnak, és egy darab 5,25, illetve két 3,5 colos rekeszt kínálnak. A kisebb fiókok természetesen rejtve vannak, továbbá 2,5 hüvelykes meghajtó beszerelésére is lehetőséget adnak.

Zalman ZM-T1 és ZM-T2
Zalman ZM-T1 és ZM-T2 (forrás: Overclockers Ukraine) [+]

Az 425 mm magas, 170 mm széles és 350 mm mély házakban a meleg levegőt a hátul elhelyezkedő 92 mm-es ventilátor távolítja el, míg a hűvös légáramlatokat az előlap mögé szerelt 120 mm-es légkavaró kelti. A szellőzés kiegészíthető még két oldalra szerelhető 92 mm-es, és szintén kettő, felülre helyezhető 120 mm-es szélgéppel. Az I/O panel a ház tetején kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül két darab 2.0-s USB csatlakozóval rendelkezik.


(forrás: Overclockers Ukraine) [+]

A házakban túl sok hely nincs, így ha lehetséges is, azért nem érdemes a legtöbbet fogyasztó, illetve konkrétan nem szabad a 27 cm-nél hosszabb VGA-kból választani. A tápegység a házak aljába helyezhető, emellett a processzorhűtő esetében ügyelni kell a 170 mm-es korlátozásra, mivel a magasabb egységek nem fognak beférni. Egészen pontosan maximum 130 mm-es processzorhűtőben érdemes gondolkodni.

A Zalman ZM-T1 és ZM-T2 jelzésű kompakt tornyok forgalmazása még ebben a hónapban megkezdődik, az ajánlott fogyasztói áruk pedig várhatóan 40 dollár alatt lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés