Hirdetés

Thermaltake SD101 Mini-ITX ház 180 wattos beépített tápegységgel

A Thermaltake bemutatta legújabb mini számítógépházát, amelyet elsősorban apró asztali PC-khez, HTPC-khez és kompakt irodai munkagépekhez ajánl. Az SD101 tervezésénél nem törekedtek a lehető legkisebb méretre, inkább egy olyan középutat kerestek, ahol kategóriájában elfogadható kompromisszumokat kínál.

A Mini-ITX szabványú alaplapokat fogadó szerkezet kiterjedése 264x 119 x 261 mm, tömege 2,8 kg, főleg SECC acélból és műanyagból készült. Előlapja és burkolata fekete festést kapott, belseje viszont nyers fém. Zömök felépítésének köszönhetően egy teljes méretű 5,25”-es külső meghajtóhely látható előlapján, így bármilyen optikai meghajtó vagy egyéb szabványos kiegészítő gond nélkül befér. Szerencsére a szokásos nyomógombok, visszajelző LED-ek és audioaljzatok mellett két USB 3.0 port is helyet kapott a felhozatalban.

Belsejében az 5,25”-es meghajtóhely alatt egy nem éppen szabványos formájú beépített tápegység lapul, ennek igény szerinti cseréje nem tűnik egyszerű feladatnak (legfeljebb egy paneltáppal), de 180 wattos teljesítménye Mini-ITX alapú konfigurációkhoz elég kell hogy legyen, ráadásul hatékonyságát 80 Plus Bronze tanúsítvány bizonyítja. Egy oldalsó keretbe egy 3,5 és egy 2,5”-es adattároló rögzíthető, az átellenes oldalon pedig egy 80 mm-es ventilátor szellőzteti a rendszert. A ház hátulján kettő darab félmagas bővítőrés sorakozik, ide legfeljebb 172 mm hosszú kártya szerelhető. A processzorhűtő magasságát 45 mm-ben maximalizálták.

A Thermaltake SD101 Mini-ITX ház érkezési dátumát és vételárát egyelőre nem taglalták.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés