Hirdetés

Kívül-belül fekete ház érkezik a SilverStone-tól

A SilverStone Technology a Precision sorozatának immár harmadik tagjával, a PS03 kódnevű házzal jelentkezett. A kívül-belül matt feketére mázolt miditorony szélessége 200 mm, a magassága és a hossza pedig 472, illetve 471 mm. Négy darab 5,25-ös és két 3,5-ös fiókkal rendelkezik, belül pedig további öt 3,5 hüvelykes bővítőhely található. Ezek mindegyike szerszám, illetve csavarmentesen is szerelhető.

A tetején elöl négy USB csatlakozó, illetve a hang ki- és bemenetei kaptak helyet. A kivezetések környéke elég szokatlan kialakítású, ugyanis egy kis tárolót figyelhető itt meg, ami egy tetővel is lezárható. Ebben például az USB-ről töltött médialejátszókat is tarthatjuk. A PS03 hűtéséről elöl és hátul egy-egy 120 mm-es ventilátor gondoskodik, de a tetejére is rakhatunk egy további 120 vagy 140 mm méretű szélkereket. A PS03 elejét teljes egészében rácsos borítás takarja.

Az acélház az ilyen méretű modelleknéll megszokott, hét bővítőhelyes kialakítású, az alaplap tartótálcájára pedig a CPU-hűtő beszerelését megkönnyítő lyukat vágtak. A Silverstone tápegységét alulra helyezhetjük. A fekete ház előreláthatóan még a hónapban megjelenik, az ára azonban még nem ismert.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés