Hirdetés

A CeBIT-en mutatkoznak be az Enermax legújabb házai

Az Enermax két új házcsalád bemutatására készül a jövő héten kezdődő CeBIT-en. Az inkább gémereknek szánt Volcanus és a visszafogottabb, de elegáns ECA3190 két-két színezéssel lesz majd kapható, mindegyikből készült ugyanis piros, illetve kék változat is. A Volcanust hatalmas lángnyelvek díszítik, a piros verzión pedig ennek megfelelően az előlap alján található ventilátor is vörösen izzik.

Enermax Volcanus
Enermax Volcanus

A légkavaró ugyancsak a cég egyik új terméke, az Appolish Vegas, amely hét különféle fényeffektet tud, ezek közül pedig az előlap egyik gombjával lehet válogatni. A miditoronyba egyébként összesen öt darab ventilátor pakolható, ráadásul a jó szellőzés érdekében az öt 5,25 colos meghajtófiók takarólemeze is rácsos.

Az Enermax Volcanus belseje
Az Enermax Volcanus belseje

A másik házhoz, a tükörfényes ECA3190-hez tartozó billentyűzetet már láthattuk, az Acrylux tökéletes párja lehet a csillogó fekete, áttetsző akrilborítású Enermax gépháznak. Ugyancsak öt meghajtóhely látható elöl, és a csatlakozópanel sem hiányzik.

Enermax ECA 3190
Enermax ECA3190

És, hogy egy kis izgalom és meglepetés is maradjon: a gyártó zászlóshajójaként érkező, harmadik új toronyházának, a játékos réteget megcélzó ECA5010-nek a részleteit a kiállításra tartogatja, minden ott fog majd kiderülni róla.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés