Hirdetés

Szellős Cooler Master toronyház érkezik

A Cooler Master bemutatta meglehetősen impozáns külsővel megáldott, fekete színű toronyházát, mely HAF 922 néven érkezik az üzletekbe. A HAF, azaz a High Airflow Flow jelzés a megfelelő szellőzésre utal, így a számítógépház használatával még az izmosabb masinák is alacsony zajszint mellett működtethetők. A 8,7 kg-os tömegű termék az ATX vagy microATX méretű alaplap mellett öt 5,25, valamint öt darab 3,5 colos meghajtót képes fogadni, melyek akár segédeszköz nélkül is beszerelhetők. A kisebb méretű rekeszek mind rejtve vannak, az egyik 5,25 hüvelykes fülke pedig 3,5 colosra alakítható a mellékelt előlappal.

A 502 mm magas, 253 mm széles és 563 mm mély házban a légáramlatokat az elöl elhelyezkedő, 20 cm-es, piros LED-del világító ventilátor kelti, míg a hátul és felül található 12, illetve 20 cm-es légkavarók a meleg levegő eltávolításáért felelnek. Extra hűtés felszerelésére is van lehetőség, ugyanis az oldallapra egy 20, vagy két 12 cm-es ventilátor helyezhető, a házon belül pedig 12 vagy 14 cm-es egység dolgozhat. Amennyiben a felhasználó szükségesnek érzi, a 20 cm-es légkavarók kisebbre is cserélhetők, de a gyártó állítása szerint ez nem szükséges, ugyanis az összes beépített „szélgép” 20 dBA alatti zajszintet produkál. A ház felső előlapján helyet foglaló I/O panel a hangkimeneten és a mikrofonbemeneten kívül két darab USB 2.0 és egy eSATA csatlakozóval is szolgál.

A Cooler Master HAF 922 májusban kerül fel az üzletek polcaira, ajánlott fogyasztói áráról még nem számolt be a gyártó, de az előzetes becslések szerint 130 dollár körüli összeg kerül majd az árcédulára.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés