Hirdetés

Új SUMO ház érkezik a Gigabyte-tól

Hamarosan megjelenik a Gigabyte SUMO házcsaládjának legújabb képviselője, mely a SUMO 4112 típusjelzést kapta. Az elegáns külsejű, fekete színű toronyházat elsősorban a játékosok igényeinek megfelelően fejlesztették a tervezők. A termék kétféle oldallapot kínál, az egyik plexiablakkal rendelkezik, a másik pedig a jobb szellőzés érdekében számtalan apró nyílást tartalmaz. A 11,3 kg tömegű termék az ATX vagy microATX méretű alaplap mellett négy 5,25 és hat darab 3,5 colos meghajtót képes fogadni, melyek természetesen segédeszköz nélkül is beszerelhetők. A kisebb méretű rekeszek közül öt rejtve van.

A 500 mm magas, 205 mm széles és 522 mm mély házban a hűvös légáramlatokat az elöl elhelyezkedő, 12 cm-es ventilátor kelti, míg a felmelegedett levegőt a két darab hátul található, szintén 12 cm-es légkavaró tereli a szabadba, utóbbi két hűtő kék színű LED-del is fel van szerelve. A ház tetején lévő I/O panel – a hangkimeneten és a mikrofonbemeneten kívül – két darab USB 2.0, egy FireWire és egy eSATA csatlakozóval szolgál.

A Sumo 4112 jelzésű házhoz a Gigabyte mellékel egy Anvil dokkolót, mely 2,5 hüvelykes meghajtót képes fogadni. Emellett a terméken előre kiképzett csőelvezető nyílások vannak, ennek köszönhetően a vízhűtő rendszerek is alkalmazhatók hozzá.

A friss Gigabyte toronyház májusban érkezik meg az európai piacra, ajánlott fogyasztói ára az előzetes információk szerint 130 euró lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés