Hirdetés

Elkészült az NZXT Beta számítógépház

Az NZXT bemutatta rendkívül gusztusos külsejű, fekete színű toronyházát, mely a Beta jelölést kapta. A vállalat új terméke a Classic szériát erősíti, és az ATX vagy microATX méretű alaplap mellett négy 5,25, valamint öt darab 3,5 colos meghajtót képes fogadni. A kisebb méretű rekeszek szokás szerint rejtve vannak.

A 430 mm magas, 200 mm széles és 500 mm mély házban a légáramlatokat az elöl elhelyezkedő 12 cm-es, kék LED-del világító ventilátor kelti. Alapfelszereltség mellett a termék nem tartalmaz többet, de a hátlap és az oldallap további három 12 cm-es légkavaró elhelyezésére ad lehetőséget, melyek segítségével a hűtés hatékonysága nagy mértékben javítható.

A több mint 7 kg-os termék megalkotói a vízhűtőt használó vásárlókról sem feledkeztek meg, és két darab kivezető nyílással látták el a házat, melyek segítik a csövek megfelelő elvezetését. A torony tetején helyet foglaló I/O panel – a hangkimeneten és a mikrofonbemeneten kívül – két darab USB 2.0 és egy eSATA csatlakozóval szolgál.

Az új NZXT Beta még ebben a hónapban forgalomba kerül, az ajánlott fogyasztói ára várhatóan 50 dollár lesz, ami a képességeket és a kinézetet figyelembe véve kifejezetten hízelgő.

  • Kapcsolódó cégek:
  • NZXT

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés