Hirdetés

Cooler Master: limitált szériás modell a rendkívül sikeres CM 690 mintájára

A Cooler Master a nemrég bejelentett, limitált példányszámban forgalomba hozott Black Label csomag eladási adatai láttán újra belevág egy hasonló akcióba. Ezúttal azonban a vállalat egyik legsikeresebb számítógépháza került terítékre, mely CM 690 névre hallgat. A terméket régebben teszteltük, és nagyon jó véleménnyel voltunk róla.


Fotó: Cowcotland

A Cooler Master érezte, hogy a CM 690 sikerét még egyszer meg lehet lovagolni, így megszületett a modell teljesen feketére festett, Pure Black elnevezésű változata, mely mindössze 300 darabos példányszámban készül el. Az új verzió a paraméterek szempontjából teljesen megegyezik a régebbi termékkel, azaz a közel 10 kg-os ház 482 mm-es magassággal, 525 mm-es mélységgel és 213 mm-es szélességgel rendelkezik. Az alulra helyezhető tápegység fölé ATX vagy microATX alaplap szerelhető, a meghajtóknak pedig öt darab 5,25, valamint szintén öt rejtett 3,5 hüvelykes rekesz adhat helyet.


Fotó: Cowcotland

A hűtésről három 12 cm-es ventilátor gondoskodik, egy elöl, egy hátul és egy oldalt. Az I/O panel a ház tetején helyezkedik el, és két USB, egy FireWire, valamint egy eSATA csatlakozót kínál a hangkimenet és a mikrofonbemenet mellett.

A Cooler Master CM 690 Pure Black leghamarabb szeptemberben kerül forgalomba, az ajánlott fogyasztói áráról azonban még nincs információ, de a limitált példányszám miatt vélhetőleg nem ez lesz a legolcsóbb ház.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés