Hirdetés

"Szellemes" beviteli eszközöket villantott a SteelSeries

Egy már boltok polcain megtelepedett klaviatúra/egér páros kapott Ghost Edition névre keresztelt verziót.

A SteelSeries nemrégiben bejelentette a limitált szériás, Ghost Collectionbe tartozó perifériáit, amelyek már piacon lévő termékek világos burkolattal megáldott variánsai. Két eszközről, a mechanikus Apex 7 TKL billentyűzetről, illetve az Aerox 3 Wireless rágcsálóról beszélhetünk, amelyeknek Ghost Edition kiadásait üdvözölhetjük a porondon.


[+]

A változtatások csupán a külcsínt érintették, az apparátusok egyéb specifikációi maradtak a régiben. Az aprócska OLED okoskijelzővel érkező, 84 gombos és alumíniumvázas klaviatúrát kizárólag 4 mm-es úton járó, valamint 2 mm-en aktuálódó, lineáris karakterisztikájú, 45 cN erőkifejtést igénylő kapcsolókkal szerelik, de a fedőlapjának színe mellett a billentyűsapkáit is felfrissítették, ugyanis kettős fröccsöntéssel készülő PBT pudding kupakokat adnak hozzá. A hatféle választható kiosztás háromra csökkent; az US ANSI, UK ISO és Nordic ISO trió szerepel a menün.


[+]

A dedikált médiavezérlőket, a gombonként címezhető RGB világítást, az ötprofilos fedélzeti memóriát, az alul elterülő kábelvezető csatornát, a mágnesesen rögzülő csuklótámaszt, vagy a dőlésszöget állító, kihajtható talpakat már ismerjük korábbról.


[+]

A 68 grammos, egyedi SROM-ot használó PixArt PAW 3335 szenzorral (TrueMove Air) szállított, Rival 3 formavilágú Aerox 3 Wireless mezei kivitelét tavaly novemberben már bemutattuk, így a hardver iránt érdeklődőknek javasoljuk a lassan egy éves hír átfutását. Jelen írásunk hatgombos tárgya mindössze annyiban különbözik a testvérétől, hogy a borítását fehérré és enyhén áttetszővé varázsolták, továbbá a telepeinek töltéséhez (netán a vezetékes üzemmódhoz) való USB Type-C/Type-A madzagja is "megvilágosodott".


[+]

Az újdonságok árait 180, illetőleg 110 euróban határozta meg a cég.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés