Hirdetés

Hamarosan startolnak a SteelSeries Neon Rider szériás termékei

Egy egér, illetve két egéralátét kapja meg a synthwave-es zöngét árasztó dizájnt.

A SteelSeriest megihlették a CS:GO-ból ismert, Red Moon Workshop által elkövetett Neon Rider skinek, így hamarosan piacra dobja a Neon Rider szériás perifériáit, egészen pontosan egy vadító gúnyába öltözött Sensei Ten egeret, valamint egy QcK L és egy QcK Prism XL egérpadot.

(forrás: SteelSeries) [+]

A 126 mm hosszú, 68 mm széles, 39 mm magas és 92 grammot nyomó, nyolcgombos rágcsáló a vállalat csúcsszenzorát, a PixArttal közösen megtervezett, 50-től 18 000 cpi-ig 50-es léptékben skálázódó, 450 IPS-es és 50 G-s TrueMove Prót használja.  A fő gombok alatt "60 millió kattintásos" mechanikus kapcsolók dolgoznak, míg a 2 méteres kábel ezúttal nem kapott harisnyázást, hanem gumírozott kivitelben tetszeleg. A csomag részét képezi a kétzónás RGB világítás is, ráadásul a korlátozott példányszámban elérhető kurzorkergető minden egyes darabjának egyéni ID azonosítója lesz. A 90 eurót kóstáló jószág már előrendelhető státuszban van, és május 12-étől kezdve lesz hozzáférhető.


(forrás: SteelSeries) [+]

A 25 euróba kerülő, 2 mm vastag QcK L Neon Rider Edition 450 x 400 mm-es felülettel rendelkezik, szokás szerint mosható és az alján csúszásgátló gumiréteget visel.


(forrás: SteelSeries) [+]

A zsebeinket 70 euróval megkönnyítő QcK Prism XL Neon Rider Edition 900 x 300 x 4 mm-es dimenzióval már nem is az egér-, hanem a deskpad kategóriában indul, és csakúgy, mint a Sensei Ten, ő is egyedi számozást kap a gyártósoron a limitált státuszát hangsúlyozandó.

A tetszetős mintázatra a testreszabható, kétzónás világítás teszi fel a koronát (ennek üzemeltetéséhez egy 1,6 méteres vezetékkel kell megbarátkoznunk), és szerényebb méretű rokonával egyetemben szintén május 12-étől lesz kapható.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés